منو اصلی
خدمات الکترونیک
ساعت
اخبار > برگزاری دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی صنعتی


  چاپ        ارسال به دوست

در معاونت غذا و دارو یاسوج؛

برگزاری دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی صنعتی

دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دوره های آموزشی کاهش قند، نمک و اسید چرب ترانس در فرمولاسیون مواد خوراکی و آشامیدنی صنعتی توسط متخصص صنایع غذایی معاونت غذا و دارو به مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو آموزش داده شد.

دکتر فرزاد کریم پور در گفت و گو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو، گفت: تجویز فرمولاسیون مواد غذایی مانند تجویز داروها باید با توجه به گروه سنی و شرایط جسمی افراد تعریف شود و پیچیدن یک نسخه و تعمیم آن برای کل جامعه غیر اصولی به نظر می رسد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با ارزیابی تحقیقات و مقالات در زمینه افزایش بیماری های غیرواگیر در استان و کشور، اظهار داشت: کاهش مصرف قند، نمک و چربی از روش های اصلاحی در سیاست های کلی غذا و تغذیه می باشند.

وی تصریح کرد: دستیابی به این مهم  از طریق اصلاح سبک زندگی (life.style)، کاهش میزان کالری دریافتی و رژیم غذایی و تغییر در فرمولاسیون مواد غذایی امکان پذیر می باشد.


دکتر کریم پور با طرح این پرسش که" چرا باید با مصرف مازاد کالری دریافتی روزانه و بروزچاقی و از طرف دیگر تلاش برای تناسب اندام، سرمایه و وقت خود را هدر دهیم" بیان کرد: آموزش و فرهنگ سازی قدم اول برای اصلاح سبک زنگی می باشد.


شایان ذکر است این دوره آموزشی در سالن معاونت غذا و دارو یاسوج با حضور 40 نفر برگزار شد.14-142

 


٠٨:٤١ - 1395/12/16    /    شماره : ١٤٥١٤    /    تعداد نمایش : ١١٣


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




  • سبزی

  • ورزش

  • جعفری

مطالب خواندنی

 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 36964
 بازدید امروز : 153
 کل بازدید : 307431
 بازدیدکنندگان آنلاين : 13
 زمان بازدید : 0.6708