منو اصلی
نظرسنجی
آیا به نظر شما میزان پرداخت مزایا و پاداش ها به پرسنل بر اساس عملکرد و شایستگی افراد است

بله
خیر
نظری ندارم
تاحدودی

اخبار > برنج قهوه ای را به سبد غذایی وارد کنید


  چاپ        ارسال به دوست

کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩداروی معاونت ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭیاسوج عنوان کرد؛

برنج قهوه ای را به سبد غذایی وارد کنید

کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ معاونت ﻏﺬﺍ ﻭﺩﺍﺭﻭی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: برنج قهوه ای بخشی از فیبر، موادمعدنی، ویتامین و  برخی از ترکیبات فنولی مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند و پیشنهاد می شود به دلیل خواص سلامتی بخش آن در رژیم غذایی هفتگی افراد حداقل به میزان دوبار در هفته قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ فرهاد تابان سیرت افزود: غلات کامل و سبوس دار از جمله سالم ترین مواد غذایی محسوب می شود.

وی ادامه داد: برنج قهوه ای از جمله غلات کامل است و می توان همراه با مصرف غلات کامل دیگر مانند جو و گندم کامل خطر ابتلا به دیابت را کاهش داد..

 تابان سیرت تاکید کرد: برنج قهوه ای بخشی از فیبر، موادمعدنی، ویتامین و  برخی از ترکیبات فنولی مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند و پیشنهاد می شود به دلیل خواص سلامتی بخش آن در رژیم غذایی هفتگی افراد حداقل به میزان دوبار در هفته قرار گیرد. 

کارشناس ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ معاونت ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ دانشگاه علوم پزشکی استان، تصریح کرد: سازمان غذا و دارو برای واحدهای متقاضی فرآوری و بسته بندی برنج قهوه ای پروانه ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی صادر می کند.

وی گفت: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوه ای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و پس از برداشت پوسته ابتدایی خارجی ترین لایه شلتوک در کارخانه فرآوری برنج، برنج قهوه ای، برنج سفید حاصل می شود که لایه سبوس آن گرفته شده است.

تابان سیرت درمورد اینکه برنج قهوه ای از ارزش غذایی بالاتری نسبت به برنج سفید برخوردار است، افزود: هرچه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس کمتری داشته شفاف و شیشه ای تر خواهد بود. .

وی بیان کرد: کیفیت پخت و خوراک برنج قهوه ای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف کننده دارد و لازم است به تدریج با فرهنگ سازی، ترویج خواص برنج قهوه ای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوه ای در رژیم غذایی هفتگی مصرف کنندگان باز شود.

کارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ معاونتﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه 92 در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری اجرا شده است.14/142

خبر:احمدحسینی


٠٨:٢٥ - 1396/04/20    /    شماره : ١٥٦٦٩    /    تعداد نمایش : ٢٧٤


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها
  • سبزی

  • ورزش ,و سلامتی

  • خواص سبزی جعفری

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 37900
 بازدید امروز : 64
 کل بازدید : 316838
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 0.7332