منو اصلی
نظرسنجی
آیا به نظر شما میزان پرداخت مزایا و پاداش ها به پرسنل بر اساس عملکرد و شایستگی افراد است

بله
خیر
نظری ندارم
تاحدودی

اخبار > پیشگیری از سوء تغذیه و مشکلات گوارشی، با استفاده از نان سالم


  چاپ        ارسال به دوست

پیشگیری از سوء تغذیه و مشکلات گوارشی، با استفاده از نان سالم

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، که ابتلا به بیماری های گوارشی و سوء تغذیه را کاهش می دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فرهاد تابان سیرت با بیان اینکه گندم ماده اصلی نان و از غنی ترین غلاتی است که در طبیعت یافت می شود، افزود: به دلیل اهمیت نان در سفره هر ایرانی، استفاده از مواد مرغوب در تهیه این نعمت الهی ضروری است.

وی با اشاره به اینکه سوء تغذیه و مشکلات گوارشی از تبعات استفاده از نان ناسالم است، افزود: حفظ ارزش غذایی نان، مستلزم وجود سبوس و کاهش سبوس گیری است.

وی با بیان اینکه تخمیر ناقص توسط جوش شیرین از عوامل مهم کاهش جذب کلسیم و آهن است، تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین در هنگام تهیه به منظور ور آمدن نان توصیه نمی شود.

مهندس تابان سیرت عنوان کرد: استفاده از مخمر ها به منظور ور آمدن نان بلامانع و سبب آزاد شدن پروتئین هاست.

وی در پایان با بیان اینکه نان سفید(نان بدون سبوس) نوعی کربوهیدرات ساده است، خاطر نشان کرد: استفاده از این نوع نان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مستعد این بیماری توصیه نمی شود.

انتهای پیام/احمد حسینی


١٠:١٢ - 1396/05/11    /    شماره : ١٥٩٠٦    /    تعداد نمایش : ١١٣


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها
  • سبزی

  • ورزش ,و سلامتی

  • خواص سبزی جعفری

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 37904
 بازدید امروز : 77
 کل بازدید : 316851
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 0.6864