منو اصلی
نظرسنجی
آیا به نظر شما میزان پرداخت مزایا و پاداش ها به پرسنل بر اساس عملکرد و شایستگی افراد است

بله
خیر
نظری ندارم
تاحدودی

اخبار > فست فودها سبب ناباروری می‌شوند


  چاپ        ارسال به دوست

فست فودها سبب ناباروری می‌شوند

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فست فودها سبب بلوغ زودرس و سپس ناباروری در بین قشر جوانان و نوجوانان می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، زینب بختیاری با اشاره به بدی فست فودها، اظهار کرد: فست فودها غذاهایی هستند که به دلیل آماده شدن زود و راحت و البته داشتن ظاهری جذاب تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاه شده اند که اگر بدانیم چه خطرات جبران ناپذیری بر سلامت ما دارند هرگز به سراغ آنها نخواهیم رفت.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: بر اساس بررسی های پژوهشگران در کشورهای مختلف، ارتباط معنی داری میان مصرف فست فودها و ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون و… وجود دارد.

وی اضافه کرد: افرادی که بیش از ۲ بار در هفته به رستوران های فست فود می روند نسبت به کسانی که کمتر از ۳ بار در ماه غذای آماده مصرف می کنند ۴.۵ تا ۹ کیلوگرم اضافه وزن دارند و ۵۰ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند؛ موضوعی که سلامت آنها را به خطر می اندازد و به کاهش طول عمرشان منجر خواهد شد.”

بختیاری بیان کرد: اگر بخواهیم به بارزترین ضرر فست فود بر سلامت جنسی اشاره کنیم، ابتدا بلوغ زودرس و سپس ناباروری اساسی ترین مشکلاتی که اکثر قشر جوانان و نوجوانان ما را درگیر کرده است.

این کارشناس صنایع غذایی در ادامه توضیح داد که خانم ها برای سوزاندن کالری یک چیزبرگر باید ۲ ساعت پیاده روی کنند و آقایان با یک و نیم ساعت پیاده روی می توانند این میزان کالری را بسوزانند.

بختیاری می گوید: اگر در منوی رستوران ها میزان کالری غذا و مقدار ورزش مورد نیاز برای سوزاندن این کالری نمایش داده شود، افراد با وسواس بیشتری غذا سفارش می دهند.

وی به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در باره فست فود ها گریزی زد و بیان کرد: مصرف فست فودها بویژه برگرها ۳ بار در هفته یا بیشتر احتمال بروز پوکی استخوان را نیز تا ۱۵درصد افزایش می دهد.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از آنجا که بیشتر فست فودها با غوطه ور شدن در روغن داغ تهیه می شوند، مصرف مداوم شان میزان کلسترول بد یا همان چربی خون را بشدت افزایش می دهد و این غذاهای چرب، بشدت پرکالری و چاق کننده اند.1

انتهای پیام/


٢٢:٤٩ - 1397/08/04    /    شماره : ٢٢١٣٦    /    تعداد نمایش : ١٠٣


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها
  • سبزی

  • ورزش ,و سلامتی

  • خواص سبزی جعفری

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 45378
 بازدید امروز : 83
 کل بازدید : 370059
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.7644