منو اصلی
نظرسنجی
آیا به نظر شما میزان پرداخت مزایا و پاداش ها به پرسنل بر اساس عملکرد و شایستگی افراد است

بله
خیر
نظری ندارم
تاحدودی

اخبار > با مسمومیت غذایی و راه‌های پیشگیری از آن آشنا شوید


  چاپ        ارسال به دوست

با مسمومیت غذایی و راه‌های پیشگیری از آن آشنا شوید

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هنگام استفاده از غذاهای باقیمانده دقت لازم را داشته باشید و آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، امیر پیکر اظهار داشت: گاهی اوقات ممکن است غذاهای محلی توسط باکتری‌ها آلوده شوند این میکروب‌ها با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و تحت شرایط ویژه می‌توانند سبب مسمومیت‌های غذایی شوند و این غذاهای مسموم کننده ممکن است بو و یا مزه ناخوشایند نداشته باشند.

وی افزود: با وجودی که اکثر مسمومیت‌های غذایی معمولاً ظرف ۲۴ ساعت برطرف می‌شوند اما بعضی از آن‌ها می‌تواند کشنده باشد.

پیکر ادامه داد: مسمومیت غذایی می‌تواند همچنین در اثر آلودگی غذا با مواد افزودنی فلزات سنگین مانند سرب، جیوه و... همچنین باقیمانده سموم دفع آفات نباتی و سایر مواد سمی که در مراحل تولید نگهداری و فرآوری غذا تولید می‌شوند، ایجاد شود.

 کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد به مشخصه‌های مسمومیت غذایی اشاره کرد و گفت: سابقه خوردن غذای مشترک، ابتلای همزمان تعداد زیادی از افراد و تشابه نشانه‌های بالینی در اغلب بیماران همانند؛ سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال آبکی شدید، کم شدن آب بدن، ضعف و درد شکم از مشخصه‌های مسمومیت غذایی می‌باشد.

پیکر اذعان کرد: در چنین مواردی باید با مرکز کنترل مسمومیت و یا پزشک تماس گرفته شود تا اطلاعات بیشتری در ارتباط با مسمومیت و زمان مراجعه به پزشک در اختیار شما قرار دهند.

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی کهگیلویه و بویراحمد به نحوه پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی نیز اشاره و عنوان کرد:

هنگام خرید غذا، گوشتی را خریداری کنید که سرد و بسته بندی مناسبی داشته باشند. از خرید قوطی‌های کنسرو دارای برآمدگی و فرورفتگی باشند، خودداری کنید و گوشت و مرغ را از سایر غذاهای موجود در سبد خرید جدا نگه دارید.

 وی ادامه داد: هرگز غذاهای پخته شده را بیش از ۲ ساعت در دمای اتاق رها نکنید، برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید و همچنین غذاهایی که بیش از 3 و 4 روز باقیمانده‌اند، مصرف نکنید.1

انتهای پیام/

 


٠٨:٣٣ - 1397/08/09    /    شماره : ٢٢١٨٣    /    تعداد نمایش : ٤١


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها
  • سبزی

  • ورزش ,و سلامتی

  • خواص سبزی جعفری

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 45373
 بازدید امروز : 75
 کل بازدید : 370051
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 1.9188