منو اصلی
نظرسنجی
آیا به نظر شما میزان پرداخت مزایا و پاداش ها به پرسنل بر اساس عملکرد و شایستگی افراد است

بله
خیر
نظری ندارم
تاحدودی

اخبار > افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند محصولات پروبیوتیک مصرف کنند


  چاپ        ارسال به دوست

افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند محصولات پروبیوتیک مصرف کنند

افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند محصولات پروبیوتیک مصرف کنند

 

كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، گفت :افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند و با خوردن شیر نفخ می کنند، می توانند با خیال راحت و بدون نگرانی محصولات پروبیوتیک را مصرف کنند،به اين علت كه شاید مهم ترین خاصیت این نوع محصولات، کاهش عوارض عدم تحمل لاکتوز است.

 

مهندس فاطمه سياوشياني پور گفت : استفاده از این محصول میزان جذب کلسیم و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان، جلوگیری از بروز برفک دهان، درمان سنگ های کلیه، جلوگیری از ابتلا به یبوست در افراد مسن، جذب و ساخت ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B، هضم لاکتوز در روده و درمان بیماری های گوارشی مانند زخم روده را به همراه دارد.

 

وي افزود : خواص ضد سرطانی و کاهش خطر ابتلا به سرطان، تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول خون از دیگر اثرات مثبت ماست و شیرهای پروبیوتیک هستند.

ايشان بيان كرد : از آنجا که باکتری های پروبیوتیک در روده مستقر می شوند و محیط روده را اسیدی می کنند، می توانند جذب کلسیم را در بدن افزایش دهند.

 

محصولات پروبیوتیک خواص ضدعفونی کننده دارند

 

اين كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي، ادامه داد : محصولات پروبیوتیک خواص ضدعفونی کننده هم دارند و با جلوگیری از رشد باکتری های عفونت زا در بدن، باعث پیشگیری از ابتلا به عوارض ناشی از بیماری های عفونی مانند اسهال می شوند و به تازگی، مفید بودن محصولات پروبیوتیک برای سلامت دندان ها هم به اثبات رسیده است.

 

سياوشياني پور گفت : مصرف محصولات پروبیوتیک برای هیچ کس به جز افرادی با بیماری های خاص مانند HIV پیشرفته یا نوزادان زیر شش ماه منع مصرف ندارد و افراد مبتلا به بیماری های خاص باید حتما با نظر متخصصان تغذیه ، محصولات پروبیوتیک مصرف کنند.

 

وي افزود : میکروارگانیسم های پروبیوتیک در اثر حرارت از بین می روند و دیگر خواص ذکرشده را برای بدن نخواهند داشت اما افزودن سبزی های مختلف، خیار یا اسفناج به ماست های پروبیوتیک نمی تواند باعث از بین رفتن خاصیت آن شود.

 

ايشان بيان كرد : ماست های پروبیوتیک و ماست های معمولی فقط از نظر وجود باکتری پروبیوتیک در ساختارشان با یکدیگر متفاوت هستند و ویژگی های شیمیایی آنها فرقی با هم نمی کند ولي وجود باکتری های پروبیوتیک می تواند ارزش تغذیه ای محصول را بالا ببرد.

 

بر پايه اين خبر : در صورتي كه بخواهيد از مزایای فراوان ماست های پروبیوتیک بهره مند شوید، باید حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی لیتر از این نوع ماست را در روز مصرف نماييد.

 


٠٨:١٨ - 1391/09/12    /    شماره : ٣٣٨٥    /    تعداد نمایش : ٩٠٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها
  • سبزی

  • ورزش ,و سلامتی

  • خواص سبزی جعفری

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 10041
 بازدید امروز : 162
 کل بازدید : 324208
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0.7800