91
وب دا یاسوج - اخبار > توصیه های تغذیه ای پیشگیری از بیماری کووید 19 در گروه های پرخطر
منو اصلی
خدمات الکترونیک
لینک های مفید
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
اخبار > توصیه های تغذیه ای پیشگیری از بیماری کووید 19 در گروه های پرخطر


  چاپ        ارسال به دوست

توصیه های تغذیه ای پیشگیری از بیماری کووید 19 در گروه های پرخطر

سرپرست مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: شاه کلید پیشگیری از ابتلا به کووید 19 همه افراد و بویژه گروه های پرخطر، تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم، اصلاح سبک زندگی، عدم استرس و اضطراب ( که تاثیر مستقیمی برسیستم ایمنی دارد) همراه با رعایت بهداشت فردی است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر محمد رضا جاهدان افزود: عملکرد سیستم ایمنی نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های تنفسی از جمله کووید 19 دارد. کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین هایی مثل ویتامین های A . C و D باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد.

وی اذعان داشت: زمانی که مشکلات و کمبودهای تغذیه ای ایجاد می شود دستگاه ایمنی بدن اولین سیستمی است که دچار آسیب می گردد و در عین حال زمانی که مشکل کمبودها در بدن جبران می شود سیستم ایمنی آخرین جایی در بدن است که ترمیم خواهد شد.

دکتر جاهدان ابراز داشت: بیماری کووید19 بیماری جدیدی است که اطلاعات محدودی در مورد عوامل خطر شدت بیماری در شرایط سنی مختلف وجود دارد.براساس اطلاعات موجود افراد مسن و همچنین سایر سنین که بیماری های زمینه ای جدی دارند.ممکن است در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به شکل شدید بیماری باشند براساس اطلاعات موجود تا به امروز کسانی که در معرض خطر ابتلا به شکل شدید هستند عبارتند از:

1_افراد 60 سال و بالاتر

2_افرادی که در خانه های سالمندان یا مراکز نگهداری طولانی مدت زندگی می کنند

3_افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی شدید

4_افراد مبتلا به بیماری های مزمن ریه یا آسم با شدت متوسط یا شدید

5_افراد مبتلا به چاقی شدید و یا دارای بیماری های زمینه ای به خصوص اگر کنترل نشده باشد مانند افراد مبتلا به دیابت.نارسایی کلیه و ..

6_افرادی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند مانند افراد مبتلا به سرطان که تحت درمان با شیمی درمانی و پرتودرمانی، افراد مبتلا به ایدز با کنترل ضعیف، موارد پیوند مغز استخوان و یا پیوند عضو، افراد سیگاری، مصرف کنندگان طولانی مدت داروهای کورتیکواسترویید و دیگر داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی

7-زنان باردار

8_کودکان زیر5 سال

9_افراد دارای سو تغذیه

 

 


١٠:٤٠ - پنج شنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٩    /    شماره : ٢٨١٢٦    /    تعداد نمایش : ٧٠١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها
  • اجرایی شدن تفاهم نامه ارزیابی سلامت دانش آموزان کهگیلویه ای از سال تحصیلی جدید
    تفاهم نامه معاینه و ارزیابی سلامت دانش آموزان کهگیلویه ای با امضای مدیران شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش این شهرستان اجرایی می شود.

  • 131 مورد تعطیلی و پلمپ حاصل 1500 بازدید واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد در شهر یاسوج/ تصاویر
    سرپرست مرکز بهداشت بویراحمد گفت: صنوف و اماکنی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند پلمپ خواهند شد.

  • سیزدهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کهگیلویه با محوریت مقابله با بیماری کرونا در دهدشت برگزار شد
    مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه گفت: سیزدهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کهگیلویه با محوریت مقابله با بیماری کرونا در دهدشت برگزار شد.

  • قدردانی فرمانده سپاه فتح استان از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان
    سرتیپ دوم پاسدار حمید خرمدل؛ فرمانده سپاه فتح استان از تلاش های این معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان و همکاران آن در تولید، توزیع و نظارت بر فراورده های بهداشتی قدردانی نمود.

  • داروی رمدسیویر موجود در بازار سیاه غیر مجاز است
    معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: داروی رمدسیویر با برچسب تقلبی به قیمت های نجومی توسط برخی افراد سودجو در بازار آزاد به فروش می‌رسد.

دسترسی سریع
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 14155
 بازدید امروز : 14927
 کل بازدید : 17822747
 بازدیدکنندگان آنلاين : 13
 زمان بازدید : 1.2636
سایت های ویژه