91
وب دا یاسوج - اخبار > کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی خوراکی و اشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد
منو اصلی
خدمات الکترونیک
لینک های مفید
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
اخبار > کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی خوراکی و اشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد


  چاپ        ارسال به دوست

کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی خوراکی و اشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی خوراکی و اشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی؛ دکتر محمد رضا جاهدان گفت: در این کمیته مجوز ساخت و اخذ پروانه بهداشتی جهت محصولات پت، نوشیدنی میوه ای بدون گاز، سرکه سیب، بسته بندی خمیر مایه، بسته بندی پودر جوانه گندم تصویب شد.

وی اذعان داشت: همچنین پروانه ساخت محصول فلافل به دلیل نداشتن تولید و خروج دستگاه ها از کارگاه تولیدی تعلیق شد.


٠٩:١٧ - چهارشنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٩    /    شماره : ٢٩٠٦١    /    تعداد نمایش : ٨٩٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اطلاعیه ها