سال 1403 - جهش تولید با مشارکت مردم
امروز یکشنبه ، 1403/09/18

معرفی و شرح وظایف 1


نام و نام خانوادگی :  امیر پیکر

 

مدرک تحصیلی : کارشناس ارشد شیمی
پست سازمانی : سرپرست واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی
سوابق اجرایی و پژوهشی
شرح وظایف
  • • کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذائی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
    • کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیرقابل مصرف
    • کنترل و بهبود شرایط نگهداری مواد غذائی و بهداشتی
    • کنترل و بهبود کیفیت مواد غذائی و بهداشتی در سطح عرضه
    • کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی
    • کنترل و بهبود شرایط بسته بندی مواد غذائی
    • بهبود تولید و عرضه نمکهای ید دار
    • تامین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذائی ، آرایشی و بهداشتی
    • بهبود کنترل کیفیت محصولات تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی از طریق کنترل ضوابط تولید و صدور مجوزها
    • پاسخ به تقاضای متقاضیان و ارتقای کیفیت تولیدات
    • معرفی نمایندگان ذیصلاح وزارت متبوع برای کنترل کیفیت محصولات در زمان تولید
    • کنترل کیفیت محصولات صادراتی (صدور گواهی بهداشت جهت اقلام مواد غذایی و بهداشتی صادراتی)
    • نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد غذائی ، آرایشی و بهداشتی
    • تغییر کاربری فرآورده های تولیدی غیر قابل مصرف انسانی
    • تامین سلامت زنجیره تولیدات تا مصرف
    • ارتقای اطلاعات و توانمندی مسئولین فنی در انجام وظایف
    • اطلاع از اقدامات انجام شده در ادارات نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی تحت پوشش و ارسال به مراجع ذیصلاح
    • رعایت قوانین و ضوابط در صدور پروانه ها
    • بهره گیری از سیستم کنترل کیفیت HACCP در تدوین سیاستها و ضوابط کلی در خصوص ایمنی غذا
    • ایجاد هماهنگی با معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت در تدوین ضوابط، مقررات و دستورالعملهای مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی
    • ایجاد هماهنگی در ارائه خدمات و نظارتها در شبکه های تابعه
    • بهبود عملکرد بخش تغذیه بیمارستانهای تحت پوشش
    • ارائه خدمات آموزشی برای بیماران سرپائی مراکز در امر تغذیه و بهبود شیوه زندگی
    همکاری با مراجع قضائی و انتظامی در امربرخورد با تخلفات احتمالی در تولید مواد غذایی و بهداشتی
    • کنترل و نظارت براقلام وارداتی مواد غذایی ، بهداشتی(بررسی ترخیص کالا)
    • همکاری با اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی وزارت بهداشت در خصوص اجرای طرحهای ملی ایمنی غذا
    • تشکیل کمیته فنی قانونی جهت صلاحیت مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی و بهداشتی
    • تشکیل کمیته فنی و قانونی جهت بررسی ، تائید و صدورپروانه های تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید مواد غذایی و بهداشتی

    • رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی
    هدایت وتشویق واحدهای تولیدی درتطابق با قوانین GMP - GHP - HACCP و همکاریهای لازم در زمینه اخذ گواهی نامه های فوق
    • همکاری در اطلاع رسانی،آموزش و صدور اعلامیه هایلازم جهت بالا بردن آگاهی عمومیدر خصوص سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی
    • همکاری در ارزیابیدوره ای سطح ایمنی و سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی
    • جمع آوری آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی
    • رسیدگی به شکایات مردمی در مورد مواد خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی
    • کارشناسی نمونه های مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ارسالی از گمرک
اطلاعات تماس

آدرس پستی : یاسوج- خیابان فردوسی - خیابان ولی عصر - معاونت غذا و دارو
کد پستی : 7591763653

تلفن :   4-2236101-074        نمابر : 2236107-074